divendres, 6 d’agost del 2010

El carrer Església, més peatonal

A finals d’agost començaran les obres d’allargament de l’illa de vianants del carrer Església, a Calella. Projecte finançat amb diners provinents del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local que farà que el tram comprès entre Cervantes i el Rierany dels Frares estigui en obres durant poc més de tres mesos. S’ha optat per aquesta planificació malgrat que, inicialment, l’executiu calellenc preveia tenir realitzats els treballs abans d’entrar en la temporada turística.

La durada prevista de les obres de prolongació de la zona peatonal del carrer Església permet iniciar-les i acabar-les sense afectar plenament la temporada turística. S’han posposat fins a finals d’aquest mes d’agost en ser impossible complir amb la previsió inicial, segons la qual els treballs s’acabarien abans del període de màxima activitat turística. El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Calella ha declarat que, amb la nova calendarització, el carrer podrà estrenar nova imatge per la campanya de Nadal.

L’àmbit d’actuació del projecte és d’uns 2.825 metres quadrats i suposa una inversió de 435 mil euros. S’eixamplaran les voreres, es reduiran les places d’aparcament, i quedarà un únic carril per al pas de vehicles. L’objectiu és reforçar el caràcter peatonal del sector i potenciar-ne l’oferta comercial.