dilluns, 2 d’agost del 2010

Nit Marinera amb amenaça de pluja

Tot i l’amenaça de pluja, divendres passat la gent del Grup Pa, Vi i Moltó va celebrar al Passeig Manuel Puigvert una nova Nit Marinera: sopar i música en directe en una atípica vetllada estiuenca, marcada per un ambient fresc, el cel tapat de núvols i alguna que altra gota de pluja.

Va ser doncs moment per a rememorar el passat mariner i pescador de Calella, acompanyat de l’olor que desprenen les sardines cuites a la brasa.

Més de 100 quilos de sardina cuites a la brasa es van servir durant la dissetena edició de la Nit Marinera. Festa a l’aire lliure organitzada pel grup gastronòmic calellenc. Tenien la mirada posada a les brases i el rom cremat, però més d’un mirava de reüll al cel esperant que els núvols aguantessin l’aigua i no la deixessin escapar, almenys, fins acabar la vetllada. Tot i això, el president del Grup Pa, Vi i Moltó, Jaume Pruna, s'ha mostrat satisfet de com va anar la vetllada.
I mentre la gent menjava sardines, o els entrepans, les melodies i càntics del grup d’havaneres calellenc ‘Els Rogers’. Ells van ser els encarregats d’amenitzar la Nit Marinera, enguany molt més solidària. Jaume Pruna però aposta per fer la nit marinera el dissabte.

I és que a banda de col·laborar amb Creu Roja Alt Maresme, a través de la compra dels tiquets del sopar i les begudes, aquest any el Grup Pa, Vi i Moltó repartirà la recaptació també a la Fundació Vicenç Ferrer, contribuint així al projecte social que Calella té previst impulsar a l’Índia a partir de 2011.