dimarts, 31 d’agost del 2010

Promoció del rober de Càritas

Càritas Calella té el seu rober de segona mà en promoció. Vol treure l'estoc d'estiu i per això regala una peça per la compra d'una altra. Recorda que a la botiga s'hi pot trobar roba i calçat en molt bon estat.

El rober de segona mà de Càritas Calella està de promoció. Els clients poden beneficiar-se d'un '2 x 1' en les peces d'estiu. Entrant a la botiga del carrer Raval podran comprar un dels productes de segona mà i emportar-se'n dos.

Pantalons, samarretes, faldilles, o fins i tot calçat; tot ple de productes en molt bon estat, només que els seus propietaris ja no se'ls posen. Per això, els cedeixen a l'entitat perquè en promogui la reutilització. Júlia Liquete, responsable de Càritas Calella, ha assenyalat que "alguns estrangers, segons la seva procedència, tenen la cultura de la segona mà en la roba".

Càritas Calella també dóna la roba de segona mà a famílies amb pocs recursos. Per això, i davant la proximitat de l'inici del curs escolar, anima a la gent a portar-los peces de roba i calçat de tardor, que tenen en desús i que els nens i nenes aprofitaran.