dilluns, 23 d’agost del 2010

S'avançarà l'enderroc

L’Ajuntament de Calella precipitarà l’enderroc de la casa que fa xamfrà entre el carrer Sant Joan i l’aparcament del Mercat, en la qual divendres passat va caure una de les bigues del sostre. Aquest habitatge, de titularitat municipal, és una de les finques afectades pel pla urbanístic que té per objectiu construir un aparcament soterrat al sector.

La caiguda de part del sostre de la casa del número 100 del carrer Sant Joan farà avançar-ne la demolició, ja prevista per l'any 2010. El mal estat de les bigues, que podrien estar podrides, en seria la causa. La teulada va travessar el sostre del primer pis, anant a parar tota la runa a la planta baixa. Sortosament només va provocar destrosses interiors. Els Bombers de la Generalitat van netejar els elements estructurals per evitar nous despreniments però, tot i així, s’ha delimitat un perímetre de seguretat que no afecta la circulació de vehicles pel carrer Sant Joan.

El mes de gener passat, la finca va passar a ser de titularitat municipal perquè s'ubica en zona afectada pel PEMU-1 del Mercat, el projecte de construcció de l'aparcament soterrani que gestiona Gestvia. Ara caldrà una modificació del pressupost de l'empresa municipal de mobilitat per dur a terme l'enderroc.