dimecres, 18 d’agost del 2010

Vicente, reelegit

El Club Atletisme Calella ha renovat aquests dies la seva junta directiva per als propers sis anys, tal i com marca la nova Llei de l'Esport. El nou mandat, que continuarà presidint Manel Vicente, s'allargarà fins el 2016. Després de realitzar la feina més burocràtica com ara actualitzar els estatuts de l'entitat i adequar-los a la nova Llei de l'Esport, els reptes passen, entre altres, per incrementar la massa social, és a dir, arribar al mig miler de socis. Actualment, el Club Atletisme Calella té 430 socis.

Actualment, tant l'equip masculí com femení es troben a Segona Divisió i l'objectiu és estar a primera. El reelegit president, Manel Vicente, recorda que l'any 2002 el Club Atletisme Calella tenia 15 llicències federatives i actualment compta amb poc més de 300: 220 llicències federatives d'atletisme, 2 d'esports d'hivern i 70 amb la nova secció de triatló.

Un altre dels reptes serà consolidar durant els propers anys la nova secció de triatló creada amb arran de la celebració a Calella i la comarcal de Challenge Costa de BCN-Maresme. També es vol potenciar els equips absoluts i continuar amb les polítiques de formació i promoció.

Recordem que el Club Atletisme Calella està reconegut com un dels més actius de Catalunya, tant des del punt de vista organitzatiu com esportiu.

Manel Vicente va accedir a la presidència del club l'any 2002, completant un primer mandat des del 2002 al 2006, després del 2006-2010, època en què també ha desenvolupat càrrecs a la Federació Catalana d'Atletisme, i el mandat que inicia tot just ara.