divendres, 27 d’agost del 2010

CiU i les preguntes sobre el Salicrú

CiU de Calella ha volgut deixar clar que el seu interès per com avança el projecte de construcció de la nova escola Salicrú no és oportunista i en vistes a les eleccions municipals com insinuava el regidor d'Educació Josep Torres en declaracions a Ràdio Calella.

Torres assegurava que la federació nacionalista no ha realitzat cap pregunta a un ple sobre aquesta qüestió en el darrer any, i el responsable d'Educació de CiU assegura que s'han interessat en 5 ocasions per la nova escola durant el que portem d'any i tot l'any passat. Si bé en un ple CiU no ho ha preguntat des de febrer de l'any passat, Jordi Castañé afirma que el seu interès pel futur educatiu de la ciutat és màxim i acusa Josep Torres de no tenir prou memòria. En aquest sentit ha dit que "tot i que diu mentides, no li diré mentider sinó desmemoriat".

Castañé ha manifestat que ha preguntat pel centre al Consell Municipal del 28 d'abril, en una carta adreçada al regidor el 19 de març, el 16 de març a diferents mitjans de comunicació, al Consell Escolar del 10 de novembre de 2009 i al ple del 12 de febrer de 2009.