dimarts, 17 d’agost del 2010

Nit Índia Solidària

Les entitats de Calella continuen organitzant activitats per recaptar fons que es destinaran a la construcció d'una clínica rural a la població índia de Pathikonda. Uns diners que es canalitzen a través de la Fundació Vicenç Ferrer i el projecte batejat amb el nom “Calella per Vicenç Ferrer”.

Calella continua implicant-se amb la Fundació Vicenç Ferrer. Des de principis d'any, la majoria d'entitats fan girar les seves activitats al voltant d'aquesta organització i tot els diners que recapten a través d'iniciatives solidàries es destinen a la construcció d'una clínica rural a Pathikonda. L'entitat que coordina aquest gran projecte amb la fundació del cooperant català i fill adoptiu de Calella és Foto Film. Precisament, l'últim dissabte d'aquest mes d'agost, el dia 28, a les 9 del vespre i al passeig Manuel Puigvert es celebrarà una Nit Índia Solidària amb un tradicional sopar indi i un espectacle de dansa.

Aquests dies ja es poden comprar els tiquets a les perruqueries “Quim i Esteve” i “Roger”, a Música “Porti”, “Orientalium” i el mateix dia en el punt de venda. El preu del menú és de 20 euros pels adults i 10 euros pels nens. En el cas de pluja, el sopar i l'espectacle es faran a la Fàbrica Llobet.

D'altra banda, els responsables de Foto Film Calella avancen que enguany els gegants de la ciutat són els protagonistes de les seves activitats de la Fira de Calella i l'Alt Maresme. Veurem els gegants de Calella a llocs insòlits.