dijous, 26 d’agost del 2010

Victòria d'Adrià Mallorquí

Adrià Mallorquí, del Club Tennis taula Calella, en categoria infantil és el nou campió del “Torneig Festa Major de Torroella de Montgrí” de Tennis Taula.

La competició va aplegar un total de 186 participants i va estar marcada per les altes temperatures que es varen registrar al Pavelló Municipal d'Esports de Torroella de Montgrí durant la tarda del divendres, dia 20 i tota la jornada del dissabte, 21 d’agost i que feien de la pràctica esportiva una missió gairebé impossible.

En la seva categoria es va complir la lògica i previsible final entre el vigent campió i defensor del títol, Adrià Mallorquí i l’aspirant Adrià Reales, de Sant Celoni. Tot i la lluita i el desgast de Reales, Mallorquí, internacional amb la selecció espanyola, no va tenir excessius problemes per adjudicar-se de nou el títol per un clar resultat de 3 jocs a 0. En tercera posició finalitzava Adrià Crusí, del Ripollet.

Pel que fa a la competició per als no federats, en categoria absoluta, de nou Joaquim Mallorquí Quintana, pare d'Adrià Mallorquí i prestigiós tècnic català, s’acabaria adjudicant el títol per tercer any consecutiu i sense cedir cap joc en tot el campionat.