divendres, 13 d’agost del 2010

Continua la polèmica per l'edifici abandonat de la Plaça Catalunya

El regidor de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Calella, Albert Torrent, ha replicat les paraules de l'alcalde, Josep Maria Juhé, referents a l'edifici abandonat de la Plaça Catalunya. Per Torrent, el consistori no ha fet res fins ara per evitar la situació de degradació, males olors i brutícia que presenta l'immoble situat al xamfrà del carrer Cervantes i el passatge Jaume Salvador.

El regidor convergent afirma que després d'escoltar l'alcalde a Ràdio Calella, la seva conclusió és que l'equip de Govern no s'està ocupant del problema i només parla de suposicions. Albert Torrent destaca que "la mostra és que diu que quan es reincorpori la secretària i la cap d'urbanisme miraran si hi ha un resquici legal, s'entén que aquesta conversa no l'han tingut fins ara, per tant no han fet res fins ara".

El regidor convergent demana a Juhé "que es facin menys intervencions contundents i que es facin actuacions contundents. En tota aquesta qüestió s'està posant en perill la salut de la gent de la Plaça Catalunya".

Albert Torrent no entén perquè l'alcalde parla d'altres possibilitats com ara que els veïns afectats denunciïn directament els propietaris d'aquest edifici quan ell precisament aposta pel diàleg. A més, la denúncia tindria uns costos que haurien d'assumir els propis veïns.