dilluns, 30 d’agost del 2010

Èxit a la Nit índia solidària

Més de tres-centes persones van participar a la Nit índia solidària que es va celebrar dissabte passat al vespre al passeig Manuel Puigvert. La festa consistia en un sopar hindú i en un espectacle de dansa a càrrec d'Orientalium.

L’objectiu, emmarcat en el projecte “Calella per Vicenç Ferrer” era recaptar fons per a la construcció d’una clínica rural al poble de Pathikonda, a Anantapur, la regió índia on va treballar el missioner fill adoptiu de Calella.

Abans del sopar hi va haver l'actuació d'Àngel Custodio que, amb música i ritmes budistes, va crear el clima més adient pel sopar que va ser preparat pel restaurant El Tendor de Barcelona. El sopar es basava en safates amb 6 plats típics de l'Índia.

L'entitat Fotofilm Calella, organitzadora de l'entitat juntament amb l'Ajuntament, ha mostrat la seva satisfacció sobre com va anar l'acte ja que es van superar les previsions inicials.

Així la recaptació gira al voltant dels 4.500 euros, molt per sobre dels 3.000 previstos inicialment.

El membre de Fotofilm Quim Botey ha anunciat que al febrer s'inaugurarà la segona clínica rural amb diners de calellencs, aquest a Pathikonda.

La Nit índia solidària es va cloure amb un sorteig d'una estada a Tossa de Mar.