dimarts, 3 d’agost del 2010

Nova revetlla del Club Futbol Calella

L’estiu és moment de festes i revetlles a l’aire lliure, i a Calella pràcticament totes es concentren en el cap de setmana i al Passeig Manuel Puigvert. Aquest dissabte és el torn del Club de Futbol Calella. Una nova vetllada a l’aire lliure, per menjar un entrepà i gaudir de música en directe.

Entrepans freds o calents, begudes i cava. Aquest és el menú que es prepara per la revetlla d’estiu del Club de Futbol Calella d’aquest dissabte. Sopar tot prenent la fresca, amb l’acompanyament musical del conjunt Sintonia. Festa al Passeig Manel Puigvert que organitza l’entitat amb més història de Calella: el club està a punt de complir 94 anys, tal i com ha explicat a Ràdio Calella Martí Boschmonart.
La revetlla començarà a les 9 de la nit i es podrà sopar a preus populars. La caixa que es faci anirà a parar directament al Club de Futbol Calella, per cobrir les despeses de la temporada:

A banda del primer equip, de cara a la temporada 2010-2011 la directiva del Club de Futbol Calella planteja la creació d’una escola de futbol potent que inclogui totes les categories, de baby’s a juvenils. Tot just aquesta setmana es començaran a distribuir els cartells informatius on s’indicarà els telèfons on han de trucar els interessats.