dimarts, 24 d’agost del 2010

CiU i el compromís pel Salicrú

Després de demanar documents que assegurin la construcció de l'Hospital nou a Calella, ara el Grup Municipal de CiU demana el mateix en referència a l'edificació de la futura nova escola Salicrú. Així mateix acusa el govern municipal de passivitat i ineficàcia. El principal grup de l'oposició considera que redactar per compte propi el Pla de Viabilitat de la futura escola és una acció que es podia haver fet dos anys enrere, per guanyar temps.

CiU de Calella demana al govern municipal que aporti algun tipus de documentació que acrediti el compromís del Departament d’Educació de construir la nova escola Salicrú al carrer Joan Corominas. En cas que no sigui així, CiU consideraria que el govern de Calella està generant falses expectatives. El responsable d'afers educatius de la federació Jordi Castañé ha demanat a l'equip de govern "més rigorositat en tot el procés, ja que intuïm que hi ha molta improvisació en els diferents càrrecs d'estratègia".

Castañé ha lamentat també "la manca de sensibilitat i eficàcia de l’actual equip de govern municipal" per resoldre els problemes d’un centre educatiu totalment obsolet i amb greus mancances estructurals.

Castañé ha afegit que "crec que el regidor confon el desig amb la realitat quan diu que en aquesta legislatura podrà ja tirar endavant l'escola Salicrú".

Per últim la federació nacionalista acusa el govern municipal, format per PSC i Esquerra de demostrar un cop més que la seva capacitat de gestió és molt deficitària i incapaç de resoldre amb eficàcia problemàtiques que afecten la ciutadania de Calella.