dilluns, 9 d’agost del 2010

Cursos Formació d'Adults Calella

La Regidoria d'Educació i Ciència de Calella treballa aquests dies en el disseny del nou curs del Centre de Formació d'Adults que començarà a finals de setembre. Precisament, entre el 6 i el 17 de setembre es faran les inscripcions per a tots els cursos que s'ofereixen actualment al centre ubicat a la Fàbrica Llobet Guri de la nostra ciutat.

El Centre de Formació d'Adults de Calella iniciarà a finals de setembre un nou curs, el 2010-2011 amb poques novetats tot i que important és destacar el manteniment del curs de preparació per a les proves d'accés als cicles formatius de Formació Professional de Grau Mitjà. Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que no tenen el títol de Graduat en Secundària i que sense ell no poden continuar els seus estudis i tenen dificultats per trobar feina. Josep Torres és el regidor d'Educació i Ciència de Calella i ha destacat l'èxit d'aquest curs ja que les 30 places que s'ofereixen s'omplen i fins i tot hi ha gent que es queda fora.

A banda d'aquest curs, el Centre de Formació d'Adults de Calella també fa iniciació al català, ortografia del català, castellà intermedi, formació instrumental bàsica i alfabetització. Durant el curs 2009-2010 el centre va tenir uns 130 alumnes.