dilluns, 30 d’agost del 2010

Reconeixement a la Solera

La Penya Solera Barcelonista de Calella va rebre un reconeixement durant el 31è Congrés Mundial de Penyes del Barça que es va celebrar al Camp Nou hores abans de la disputa del Trofeu Joan Gamper. La calellenca, i unes altres 24 penyes més que també han complert 50 anys, va rebre un obsequi en agraïment a la important tasca de difusió, promoció i suport dels valors del barcelonisme que han fet arreu.

El dia del Trofeu Joan Gamper, el torneig que organitza el Futbol Club Barcelona, va estar replet d'emocions. A banda de fer-se la presentació oficial del primer equip, d'oferir el títol de lliga que es va guanyar la temporada passada, d'homenatjar l'exjugador Ronaldinho o de guanyar el partit que va enfrontar el Barça al Milan; també el club va fer un reconeixement a les 25 penyes blaugranes que han complert 50 anys. Entre elles, la de Calella: la Penya Solera Barcelonista. Un acte que va tenir lloc en el decurs del 31è Congrés Mundial de Penyes que la nova junta directiva ha tornat a programar pel dia del Gamper. Se les va obsequiar amb un televisor de 52 polzades, gentilesa d'una coneguda marca electrònica, que ara la penya col·locarà a la seva seu, on alguns socis van a veure els partits.

Les penyes cinquantenàries van fer una volta d'honor sobre la gespa del Camp Nou, portant estandards i banderes.

Quant a la nova junta directiva i la seva acció envers el món penyístic, el president de la Solera diu tenir bones sensacions: "volen posar la figura del síndic del penyista, una persona que ja hi havia estat que és en Ramon Térmens i a més volen posar un local al camp per les penyes”-ha indicat Juli Fàbregas.

Són dos dels compromisos del vicepresident de l'Àrea Social del Club, Jordi Cardoner, entre els quals hi ha també un increment de la dotació que rep el Departament de Penyes i la creació d'una Oficina d'Atenció al Penyista. Cardoner va ser fa unes setmanes a Calella assistint al dinar biannual que organitza la Penya Solera Barcelonista de Calella, on se li va fer entrega d'un bust del seu avi, exdirectiu i figura clau per entendre el món penyístic culer, Nicolau Casaus.