dimecres, 25 d’agost del 2010

El govern i el Salicrú

El regidor d'Educació i Ciència de Calella, Josep Torres, ha assegurat que la seva àrea ha fet tots els passos estrictament correctes en la gestió de la nova escola Salicrú, que hi ha treballat intensament durant tot el mandat i que ho seguirà fent fins que el futur centre sigui una realitat. D'aquesta manera, Josep Torres ha contestat les crítiques de CiU, acusant el govern de passivitat i ineficàcia.

Al mateix temps Torres ha assegurat que no cal cap document on el Departament es comprometi a aixecar l'escola nova, ja que la confiança entre Ajuntament i Generalitat és plena.


Josep Torres ha manifestat que el govern municipal ha complert amb tots i cadascun dels terminis a l'hora de tirar endavant el projecte de construcció de la nova escola Salicrú de la ciutat, fent cada pas al seu temps. Per tant, no coincideix amb la federació nacionalista a l'opinar que el pla de viabilitat es podia haver fet fa dos anys per guanyar temps.

Torres ha atribuït la crítica a la proximitat de les eleccions "i la gent es sol posar molt nerviosa, sobretot la gent que està a l'oposició". Torres ha defensat que l'executiu ha treballat i "el que no és tan veritat és que hi hagi tanta preocupació per part de CiU, i qualsevol calellenc pot veure si agafa les actes dels plens, que durant tot un any CiU no va fer cap pregunta al ple sobre com estava l'escola, i ara tenen les presses. Doncs aquest regidor doncs durant tot aquest any que ells no han estat preguntant ha estat treballant perquè l'escola sigui una realitat"-ha dit Torres.

Josep Torres ha manifestat que l'escola nova cap perfectament al lloc projectat, tal com s'ha pogut comprovar darrerament. Ara l'Ajuntament espera que l'any vinent la nova escola pugui ser ja una realitat. CiU demana un document que acrediti el compromís de la Generalitat de crear l'escola, però Josep Torres ha assegurat que no és necessari cap paper per confiar amb l'administració catalana.

Torres ha reconegut, això sí, que el Departament no pot fixar cap data concreta per l'inici de les obres, malgrat comprometre's a fer-les.