dimecres, 11 d’agost del 2010

Cinc dies desapareguda

La Policia Local de Calella i els Mossos d'Esquadra han iniciat la recerca d’una dona dona diabètica i amb principi d’Alzheimer que va desaparèixer divendres passat a Calella. Té 63 anys i va ser vista, per última vegada, quan sortia de l’hotel on s’allotjava amb la seva filla per anar a passejar el seu gos, un canitx.

Es diu Carmen Gan Camacho, té 63 anys, i va desaparèixer divendres passat a Calella, on tenia previst passar-hi el cap de setmana acompanyada d’una de les seves dues filles, la que viu amb ella a Barcelona.

Les dues es trobaven a la terrassa de l’Hotel Internacional, en plena zona turística de Calella, quan cap a les dotze del migdia la dona va dir que volia treure a passejar el seu gos. Aquest va ser l’últim cop que se la va veure. No portava cap document d’identificació ni telèfon mòbil. Des de l’aleshores els seus familiars no en tenen cap notícia.

Els familiars la descriuen com una dona alegre. Unida a les seves dues filles. Rossa, d’ulls clars, de complexió prima i d’1 metre i 60 centímetres d’alçada, aproximadament.

Van denunciar-ne la desaparició aquell mateix divendres a la tarda, tant a la Policia Local com als Mossos d’Esquadra, que ja han iniciat el dispositiu de recerca i han notificat la desaparició als cossos de seguretat de tot l’Estat Espanyol. El que més preocupa és el seu estat de salut. La dona pateix diabetis i necessita prendre’s la medicació a diari. A més, la setmana passada se li va diagnosticar un principi d’Alzheimer.

Cap centre hospitalari del Maresme ha atès o ingressat en els últims cinc dies cap persona amb les seves característiques, la qual cosa angoixa més la família.

Aquests últims dies han penjat cartells amb la foto de la dona, en què es demana la col.laboració ciutadana per recollir alguna informació que els permeti localitzar-la, el més aviat possible. Els familiars han assegurat que feia molt que no visitava Calella i que no coneix ningú de la zona. Per tot això, creuen que no pot haver anat molt lluny.

Els investigadors han descartat que agafés el tren, però no poden assegurar el mateix amb altres tipus de transport com autobusos de línia o privats.