dijous, 7 d’abril del 2011

Calella al SITC

Calella està present, juntament amb altres poblacions de l'Alt Maresme, al Saló Internacional del Turisme de Catalunya que aquest dijous ha arrencat a Barcelona. Durarà fins diumenge i espera rebre prop de 200.000 persones. Aquest any hi ha 43.000 metres quadrats d'exposició, davant dels 40.000 de l'any passat i uns 1.120 expositors de més de 60 països.

Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna o Malgrat de Mar estan presents a la fira turística sota la marca Costa de BCN-Maresme. La regidora de Turisme de Calella ha destacat que en el marc del Saló Internacional de Turisme de Catalunya s'ha presentat un estudi per crear una nova marca que aplegui tot el litoral barceloní sota la marca Costa BCN, una idea que agrada a Calella, segons ha assenyalat Serrano, i ha qualificat Calella com a "motor" de la nova marca.

El saló té aquest any dues noves àrees, el turisme esportiu, amb ofertes que combinen els viatges i l'esport, i el turisme experimental, que uneix viatges i vivències, com passejos en cotxe esportiu pel Circuit de Catalunya, viatges en globus, una volta en ultralleuger o una sessió de massatges. La regidora de Turisme de Calella ha explicat què ofereix la nostra ciutat al certamen: un "escenari de Calella on oferim esport, platja i muntanya, on oferim una ciutat plena de possibilitats".

Una de les novetats serà el primer congrés de "Blocaires Volta al Món", en el qual més de 40 blocaires explicaran la seva experiència com a viatgers.