divendres, 15 d’abril del 2011

Rialles pels nens de Calella

Més de 600 alumnes d'educació infantil i primària de les escoles de Calella participen d'un programa escolar de teatre. Aquesta iniciativa, impulsada per la regidoria d’Educació i Ciència de l’Ajuntament de Calella, ha començat aquest dimarts amb les primeres representacions al teatre Orfeó Calellenc. L'empresa encarregada de gestionar el projecte és l’Agrupació Rialles de Catalunya.

Des de la regidoria d'Educació i Ciència de Calella es considera que anar al teatre amb els companys de l’escola serveix per compartir una experiència única, per riure, per plorar, per enfadar-se o pel que és més important: pensar. Per aquest motiu es tira endavant un programa educatiu a través de les arts escèniques i que té el suport de la Diputació de Barcelona, tal i com ha explicat Alfons Miàs, membre de l'Agrupació Rialles Catalunya.

L'obra que aquest dimarts han portat a l'escenari del Teatre Orfeó Calellenc ha estat "Colossal". Estava adreçada als alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària de l'Escola La Minerva, Doctor Carles Salicrú i l'Escola Pia i ha omplert la sala dels riures i les complicitats dels nens i nenes.

La propera representació serà "Contes al terrat", adreçada als alumnes de P-3, P-4, P-5 i 1r i 2n de primària de les tres mateixes escoles de la ciutat.