divendres, 8 d’abril del 2011

Guinart a la llista de CiU

El director general del Centre Mèdic Creu Groga, Albert Guinart, s'incorpora a la candidatura de CiU a Calella, encapçalada per Montserrat Candini.

En les seves primeres declaracions, fetes públiques a través de CiU, Guinart assegura que la sostenibilitat econòmica i social passa pel desenvolupament d'un tercer sector, la sanitat, a part del comerç i el turisme. Diu que això generarà llocs de treball estables.

Albert Guinart entra a la llista convergent afirmant que si després de les eleccions municipals del 22 de maig és CiU qui obté l'alcaldia comptarà "amb un govern municipal que confiarà i estimularà les iniciatives de la societat civil calellenca i donarà suport als emprenedors, atraient activitat empresarial".

Guinart farà 36 anys aquest 2011 i és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UB, màster en Gestió Hospitalària i analista Financer Europeu. Ha treballat en diverses empreses de gestió patrimonial i ara al capdavant de l'àmbit sanitari de Creu Groga, des de l'any 2006.