dimarts, 19 d’abril del 2011

Retallades al tennis taula

El Termotur Calella deixarà de competir a la superdivisió masculina de tennis taula si la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat retalla el seu programa d'ajudes per a clubs.

L'entitat es quedaria amb només un equip a la màxima categoria de tennis taula estatal, el Suris femení, ja que la pèrdua de la subvenció que tenia fins ara no permetria assumir el cost que té actualment el primer equip masculí. La probable retallada de fons també afectaria al segon equip femení del club calellenc, el Suris Calella B, que hauria de renunciar a participar a la lliga de Divisió d'Honor Estatal.

A l'espera que es confirmin les males notícies, el Club Tennis Taula Calella ha previst ja com hauria de reestructurar l'entitat en cas de perdre un dels principals programes de subvenció amb els quals ha comptat fins ara. Aitor Puig, director tècnic del CTTC ha indicat que “és un import d'aproximadament 30.000 euros, potser una mica més, en un pressupost tant ajustat i petit com és el d'un club de tennis taula suposa un percentatge molt alt. Les retallades s'haurien de fer si realment es confirmés que és total”.

I això significaria quedar-se amb només un equip a superdivisió, el femení. S'hauria de renunciar a la plaça de superdivisió masculina, on milita el Termotur Calella, i a la plaça de divisió d'honor femenina, en la que competeix el Suris Calella B.

Puig ha dit que“el de superdivisió masculina hi ha molts desplaçaments i partits, i el de divisió d'honor femenina tenim la mala sort que a Catalunya tampoc hi ha molts equips femenins i en una categoria que podria ser de desplaçaments curts ens ha tocat anar a Galícia o el País Basc. Són moltes despeses i potser retallariem per aquí”.

El director tècnic del Club Tennis Taula Calella ha admès que “seria dolorós” haver de prendre aquestes decisions, sobretot per l'esforç que ha fet l'entitat i els jugadors per arribar a aquest nivell competitiu. A l'espera que la Secretaria General de l'Esport concreti com serà, la pròxima temporada, el seu programa d'ajudes directes, el club calellenc està en contacte amb els mandataris de la Federació Catalana de Tennis Taula.