dimecres, 20 d’abril del 2011

Grima i el compromís de la JNC

La Joventut Nacionalista de Catalunya, branca juvenil de Convergència Democràtica, torna a tenir col·lectiu local a Calella. Aquest dimarts es va celebrar l'acte de refundació del partit, que ara estarà encapçalat pel jove Josep Grima. Amb tant sols 16 anys es posa al capdavant de la JNC de Calella amb l'objectiu de canalitzar les necessitats i anhels dels joves de la ciutat.

Atendre, escoltar i fer d'altaveu dels joves calellencs és el compromís de Josep Grima, nou cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya de Calella. Per a ells el primer missatge, l'objectiu de llarg recorregut en aquesta nova etapa que obre la JNC a la ciutat. A curt termini, el principal projecte del partit és acompanyar i conduir la candidata de CiU, Montserrat Candini, a l'alcaldia de l'Ajuntament de Calella. Josep Grima ha dit que "pensem que és un repte important que la JNC, ara que la refundem, doni suport a la candidata. Corren temps difícils i si tots hi posem un gra de sorra, al final podrem fer una gran muntanya".

Suport agraït per l'alcaldable qui no va escatimar elogis cap al nou cap local de la JNC. En va destacar la seva implicació total amb Calella i amb el seu teixit associatiu. Estudiant de secundària, vinculat a l'Associació Sant Quirze i amb la Creu Roja, Grima és per Candini un jove preparat i dinàmic.

Entén, a més, que tant ell com el col·lectiu local treballaran per mantenir i recordar els ideals irrenunciables. Montserrat Candini: “moltes vegades aquestes utopies provoca un cert relaxament a la gent que tenim més edat, i que a vegades creiem que el pragmatisme del moment comporta alguna renúncia. I sempre tenim al jovent que apreta i recorda que la quimera ha de ser una referència”.

La JNC de Calella es refunda amb l'ànim que el col·lectiu vagi creixent i consolidant-se. Compta actualment amb mitja dotzena de joves i amb el suport de la direcció comarcal i nacional. El cap de la JNC Maresme, Jofre Serret, i la vicepresidenta nacional, Marta Pascal, van ser presents a l'acte de refundació.