dilluns, 11 d’abril del 2011

La llista d'ERC

L'alcaldable republicana Cristina Gómez ha presentat l'equip amb qui concorrerà a les municipals de Calella. La candidata d'Esquerra va oficialitzar divendres passat la llista del partit així com les seves 10 propostes clau per aquest pròxim mandat. Compromisos realistes però alhora ambiciosos, va dir, que desenvoluparà a partir d'una nova manera de fer política basada en la rigorositat, l'honradesa i els valors republicans.

Esquerra Republicana de Calella ha tancat la llista electoral i l'alcaldable, Cristina Gómez, ha situat l'independent Àngel Badalló en el segon lloc. Vinculat a diverses entitats culturals i juvenils de Calella, Badalló serà, en paraules de Gómez, “un puntal" del proper grup municipal. La candidatura republicana aposta per la “renovació i l'experiència”, valor que hi aportaran dos dels actuals regidors republicans: l'independent Carme Campà i Jaume Puig, tercera i quart respectivament. En el número cinc hi ha el responsable de la secretaria d'imatge i comunicació del partit, Jordi Sitjà; i en el sis, Francesc Clarà. La llista d'ERC la completen, fins al número 10 i en aquest ordre, Marta Tubert, Carles Sànchez, Núria Marès i Enric Sivianes. Un equip ben capacitat, segons destacava l'alcaldable Cristina Gómez.

La convocatòria es va aprofitar per avançar els projectes que el partit vol tirar endavant aquest pròxim mandat, partint de les possibilitats financeres de l'Ajuntament: "la creació d'una oficina municipal d'habitatge i de locals comercials o una altra proposta relacionada amb la creació d'un ateneu per a joves" -ha dit Gómez.

Esquerra aposta per executar el projecte d'aparcament del Mercat Municipal, o augmentar la presència policial potenciant la figura de l'agent de proximitat. També vol ampliar l'horari d'obertura de la biblioteca i incrementar l'oferta de l'escola d'adults, en l'àmbit de l'educació; i mantenir l'aposta pel comerç urbà tradicional i el turisme especialitzat i de qualitat ciutadana.