divendres, 1 d’abril del 2011

m1 i m2tv, líders

La primera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura de 2011 referma el lideratge d’audiència d’m1tv, la televisió pública de Mataró i el Maresme, i situa sòlidament m2tv, la televisió local de l'Alt Maresme situada a Calella, en el segon lloc, tot i aparèixer per primera vegada en el rànquing d’audiències.

L’estudi del Baròmetre atorga 46.000 espectadors d’audiència acumulada a m1tv, i 18.000 espectadors a m2tv, en un moment d’elevada fragmentació de l’audiència.

El model de televisió comarcal vertebrador, plural i útil dels dos canals ja suma 64.000 espectadors. 7 de cada 10 espectadors de televisió local del Maresme miren m1tv i m2tv, dos canals que comparteixen nombrosos programes, emeten conjuntament els espais informatius i actuen coordinadament.

El Baròmetre assenyala també que m1tv és la televisió local que ofereix millor informació de proximitat al Maresme, seguida d’m2tv.

En els últims mesos, m1tv ha fet també una aposta per la televisió a la carta. Ara, tots els informatius i programes de m1tv es poden veure per internet gràcies a la plataforma de televisió a la carta xip/tv que comparteix amb la Xarxa de Televisions Locals. Actualment, gairebé 15.000 usuaris descarreguen cada mes continguts audiovisuals d’m1tv, la qual cosa la situa com una de les televisions locals amb més descàrregues de Catalunya.