divendres, 1 d’abril del 2011

Lipdub de l'escola Pia

L'Escola Pia de Calella va gravar ahir un lipdub sobre el centre educatiu. Els alumnes van viure una jornada festiva i s'ho van passar d'allò més bé.

Una gran quantitat de globus de colors han servit de fons per al lipdub de l'Escola Pia. Un vídeo musical per mostrar el centre educatiu d'una manera més moderna i entretinguda. Els alumnes han passat un matí ben distret, tenint en compte que no hi havia classe i cada curs havia de fer una posada en escena diferent. Marta Nogué, alumna de 4rt d'ESO B ha indicat que "els de batxillerat estan disfressats de platja, nosaltres fem figures. Hem d'ensenyar tot el cole a la gent i ja està".

Els alumnes de segon d'ESO van escollir la cançó i cada classe ha treballat en l'ambientació. En total uns 500 alumnes i una càmera, que recorre l'escola seguint un itinerari prefixat per ensenyar el centre a tothom que vegi el vídeo. David Domingez, coordinador de batxillerat del centre ha indicat que "a part d'un projecte intern també té vocació d'extern, perquè pugui ser una carta de presentació del bon ambient, el bon rotllo i el clima lúdic però també seriós que hi ha a l'escola".

El lipdub ha estat el final d'un procés que ha portat mesos de preparació, des del setembre fins ara que s'ha fet la filmació.