dimarts, 5 d’abril del 2011

Una altra ensopegada

Cabrils 2 - CF Calella 0: Tercera derrota consecutiva dels de Navas que fa que no es moguin dels 32 punts des de fa unes quantes jornades.

Els calellencs van presentar-se amb un munt de baixes, a causa de les múltiples sancions per acumulacions de targetes que han patit en els últims partits. Una situació que l' entrenador del Calella, Antonio Navas, ja va anunciar la setmana passada al programa "La banqueta" .

Amb aquesta, els de Navas ja sumen 4 jornades perdent. L'última victòria va ser en la jornada 24 quan els de Navas van golejar per 8 a 2 al Rocafonda.

Des d'aquell moment, els nostres han entrat en una dinàmica de mal resultats, produïda també en part pel fet que en aquest tram final de temporada no s'hi juguen res.

El proper cap de setmana hi ha derbi contra el Pineda. Els nostres veïns ara mateix ocupen la novena posició amb 39 punts. Els calellencs són onzens amb 32 punts.

El líder segueix sent el Peña Morera amb 68, equip que pujaria directe, i el segon és el Llavaneres que, amb 66 punts, jugaria la promoció d'ascens.