dimecres, 13 d’abril del 2011

La CNT es solidaritza amb els treballadors d'Aqualia

Els membres de la federació del Maresme del sindicat CNT han demanat aquest matí als treballadors de l'empresa concessionària del servei d'aigua potable de Calella, Aquàlia, que es solidaritzin amb 3 companys d'aquesta mateixa empresa a Lorca, Múrcia, que han estat, segons ells, acomiadats injustament. A més, han aprofitat la visita a Calella per instal·lar una parada informativa del sindicat.

Diversos membres del sindicat CNT de la Federació Comarcal del Maresme han fet aquest matí un acte a Calella amb un doble objectiu: d'una banda, i com és habitual en aquest sindicat, han instal·lat una parada informativa sobre la seva activitat. De l'altra, han lliurat informació als treballadors de l'empresa concessionària del servei d'aigua potable, Aquàlia. Aquest sindicat denuncia l'acomiadament de 3 treballadors d'aquesta mateixa empresa a la ciutat murciana de Lorca. Amb aquest acte volien demanar la solidaritat dels treballadors de l'oficina de Calella.

Els membres de la CNT han pogut conversar amb el director de l'oficina d'Aquàlia a Calella, Jesús Coma, qui desconeixia el cas dels acomiadaments a Lorca. En tot cas, la finalitat de l'acte d'avui era parlar amb els treballadors.

Els membres de la CNT del Maresme estan disposats a tornar a la ciutat de Calella per parlar amb el director d'Aquàlia i amb els treballadors, si així ho volen aquests. La CNT recorda que ofereix informació i assessorament jurídic gratuït a qualsevol persona que estigui aturada, en actiu o als treballadors autònoms entre altres.