dimecres, 13 d’abril del 2011

Propers treballs de millora de carrers

L'Ajuntament de Calella iniciarà, en breu, els treballs de millora d'alguns trams de carrers de la ciutat. En l'última reunió de la junta de Govern local es va aprovar destinar a aquesta inversió l'import total de la retallada i congelació dels sous dels funcionaris que es va aplicar el 2010 en compliment del decret-llei aprovat pel Congrés dels Diputats. La xifra s'eleva als 193.425 euros i amb ella l'Ajuntament avançarà part dels 966.000 euros del programa d'inversió d'aquest 2011.

L'Ajuntament de Calella redueix fins als 772.575 euros la partida d'inversió per aquest 2011 que es finançarà mitjançant crèdit. La diferència fins arribar als 966.000 euros previstos es pagaran amb els diners que el consistori va estalviar amb la retallada del sous dels funcionaris municipals. 193.425 euros que es destinaran a l'arranjament de carrers. Ho ha explicat l'alcalde Josep Maria Juhé qui ha dit que “es destinen bàsicament a l'asfaltat de carrers que avui estat en mal estat com pot ser el Costa i Fornaguera, part de Bruguera, trams d'Anselm Clavé i Jovara. I també a alguna obra d'ampliació i reforma de voreres. Accions que es poden fer en les properes setmanes”.

Aquest primer paquet d'inversió també permetrà habilitar una àrea de jocs infantils a la plaça Concepció Vila i realitzar el projecte d'enjardinament exterior del Far de Calella.