dimarts, 12 d’abril del 2011

Empat in extremis

Ueh Calella 27 – Sant Esteve de Sesrovires 27: Els de Romero empaten en l'últim moment un partit on sempre van anar a remolc.

Tot i la importància del partit, els locals no van sortir prou concentrats a la pista. Això ho va aprofitar el Sant Esteve per dominar plàcidament els primers 30 minuts.Els visitants van arribar a guanyar de fins a 6 gols de màxima diferència. A la mitja part els nostre perdien de 5 gols (10 a 15).

A la represa, mica en mica, va anar canviant la decoració. Amb un parcial de 4 a 0, els calellencs van ajustar el marcador. A partir d'aquí els nostres sempre van anar per darrera amb mínimes diferències d'entre 1 o 2 gols.

A manca de 20 segons pel final el resultat era de 26 a 27, però els calellencs van atacar amb el porter inclòs, i finalment van aconseguir empatar en un penal transformat per Furri. Un resultat que fa que els nostres sumin punts però que no els allunya de la possibilitat de baixar.

Els proper cap de setmana els de Romero jugaran a la pista del Sant Quirze. A la primera volta, en partit disputat a Calella, el Sant Quirze es va endur la victòria.