dimarts, 12 d’abril del 2011

Les prioritats del PP

L'alcaldable del Partit Popular a l'Ajuntament de Calella va avançar ahir al programa "Línia directa" algunes de les seves prioritats de cara aquest pròxim mandat. Passen per una revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, la recuperació de la gestió del servei d'aigua potable per part de l'Ajuntament de Calella, la creació d'un organisme públic que tingui les funcions del dissolt Patronat Municipal de Turisme, i adoptar un sistema més equitatiu en la distribució dels recursos de Serveis Socials, que permeti arribar a tots els calellencs.

Campoy també va explicar quines serien les seves preferències a l'hora de tancar pactes postelectorals.

L'alcaldable del PP, Miquel Campoy, va declarar ahir que la seva aspiració en aquestes eleccions municipals és superar els millors resultats obtinguts mai pel partit. L'objectiu és aconseguir tres regidors. El Partit Popular, segons Campoy, acceptaria formar govern amb el partit que assumís les seves principals propostes programàtiques: “és cert que amb alguns seria més fàcil que amb d'altres, però qualsevol partit que vulgui assumir bona part del programa i sobretot els punts prioritaris, no tindríem cap problema. Fos CiU o qui fos. Però a nivell de junta no ens ho hem plantejat, en absolut” -ha reblat Campoy.

L'alcaldable del Partit Popular demanarà la revisió del Pla General d'Urbanisme per adaptar-lo al context actual de la ciutat. Campoy ha condicionat el suport del PP al projecte de l'aparcament del Mercat al fet que inclogui una tercera planta, ja sigui subterrània o mantenint les places que hi ha en superfície. També proposa habilitar places d'estacionament a la Fàbrica Llobet-Guri o a primera línia de mar, la qual cosa -ha dit, obligarà a l'Ajuntament a lluitar per defensar els interessos de la ciutat davant la llei de costes. Posició ferma que també opina s'hauria de tenir per exigir la construcció de l'escola Doctor Carles Salicrú.

En l'àmbit econòmic, el Partit Popular considera que s'haurà d'aplicar un “pla de xoc” que permeti revitalitzar l'activitat turística a curt termini, creant un organisme que recuperi les funcions de promoció i planificació que tenia el Patronat Municipal de Turisme.

D'entre les vuit propostes de la candidatura popular, dues més en l'àmbit econòmic: congelar l'Impost de Béns Immobles, suprimir la taxa de clavegueram, i recuperar la gestió municipal del servei d'aigua potable. Campoy ha indicat que el contracte amb aquàlia acaba a finals d'any i que aquesta operació reportaria a les arques municipals uns aproximadament 150.000 euros anuals (que són els beneficis que té la companyia concessionària).

L'alcaldable del Partit Popular també ha promès replantejar totes aquelles normatives o serveis que no són iguals als dos sectors de la trama urbana que separa la Riera Capaspre. En aquest sentit, ha parlat de neteja i seguretat.

Avui al Línia Directa entrevistarem -19'15h- i tu podràs formular les teves preguntes a l'alcaldable d'Esquerra, Cristina Gómez, a través del correu electrònic: radio@rtvcalella.cat, al 93 766 03 33 i via facebook.