dilluns, 11 d’abril del 2011

Entesa i PxC al Línia Directa

El passat divendres van passar pel programa Línia Directa de Ràdio Calella els 2 caps de llista de les 2 noves formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del 22 de maig. Vicente Marchante, de la Plataforma per Catalunya i Josep Barri Vila, cap de llista d'Entesa per Calella.

El cap de llista de la Plataforma per Catalunya va tornar a recordar que el seu partit i els seus plantejaments "no són xenòfobs" -segons va dir- i que el seu discurs és molt clar: primer els de casa. Segons Vicente Marchante, els de casa són els ciutadans que paguen impostos mentre que els de fora són aquelles persones que vénen aquí i només es dediquen, segons ell, a cobrar ajuts i no treballar. Marchante diu que, tot i ser barceloní coneix molt bé la vida social de Calella i que si es presenta és perquè els calellencs tenen por a donar suport a la Plataforma per Catalunya de manera pública per possibles represàlies.

Per la seva banda, el cap de llista d'Entesa per Calella, Josep Barri Vila, va recordar durant el programa alguns dels problemes que té la ciutat, al seu parer, com ara la construcció de la nova escola Salicrú, el dèficit dels aparcaments o l'atur que afecta a 1 de cada 5 calellencs amb edat de treballar. Segons Barri Vila, l'atur crea molts problemes socials i s'ha de fer una gestió eficient dels serveis socials per tal que cap ciutadà quedi sense cobertura. Josep Barri Vila va dir que el seu partit aposta per la participació i la negociació entre tots els ciutadans i els polítics. Va recordar que no volen governar sinó controlar l'acció de govern.

Avui dilluns hi haurà nova edició del Línia Directa amb l'alcaldable del PP, Miquel Campoy.

Els oients poden adreçar les preguntes als candidats trucant al 93 766 03 33, al correu electrònic radio@rtvcalella.cat o al facebook de Ràdio Calella.