dimecres, 6 d’abril del 2011

Dibuixos sobre l'aigua

Aquàlia convoca la novena edició del seu concurs internacional de dibuix infantil, adreçat a escolars de tercer i quart de primària. La companyia concessionària del servei d'aigua potable proposa així un divertit exercici per a reflexionar sobre aquest bé natural escàs, amb l'al·licient d'aconseguir un important premi.

Un any més, Aquàlia convida totes les escoles de Calella a participar en el seu concurs de dibuix infantil. Els responsables de la companyia ja han distribuït les làmines sobre les quals els alumnes de tercer i quart de primària hauran de demostrar la seva creativitat, fent un dibuix sobre la importància de l'aigua en la nostra vida diària. Jesús Coma, cap de servei d'Aquàlia a Calella, ha explicat quin és l'únic requisit del concurs: “Aquest any el lema és 'L'aigua: el luxe més transparent. Dóna-li color' i ells han de fer un dibuix referent a l'aigua i hi han de sortir les aletes d'aquàlia com a únic requisit. Tema lliure però al voltant de l'aigua”.

Coma ha destacat la sempre bona resposta per part de les escoles calellenques a la convocatòria del concurs de dibuix, al que hi poden participar tots els centres educatius dels pobles i ciutats on Aquàlia gestiona el cicle de l'aigua. Els premis aquest any són 10 consoles wii per als 10 primers classificats. En la categoria de finalistes, que n'hi ha 300, els donen un set de pintures, i després també hi ha premis per a les escoles amb més participació a les que se'ls dóna ordinadors amb impressora.

Els dibuixos es poden presentar fins al 29 d'abril, quan s'enviaran a la seu central d'Aquàlia, a Madrid, on el jurat emetrà veredicte. El resultat i el llistat de guanyadors es donarà a conèixer al web d'Aquàlia el 24 de maig.