dimecres, 20 d’abril del 2011

Ràdio Calella TV estrena nova pàgina web

L'empresa pública de comunicació local obre un nou portal que inclou més continguts, el servei de ràdio a la carta i la possibilitat de veure els vídeos en HD.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, Ràdio Calella Televisió posarà en marxa la seva nova pàgina web, a www.radiocalella.cat, que ja aquest dijous estarà oberta en període de prova.

Aquesta web tindrà com a punt fort la informació local en format de text i vídeo, i amb la possibilitat de veure els vídeos en HD - alta definició- i poder-los compartir a través de les principals xarxes socials.

També a través de www.radiocalella.cat hi haurà el servei d'streaming -que ja es venia oferint de l'anterior portal- i de podcast -ràdio a la carta-. D'aquesta forma, els oients podran descarregar-se inicialment els informatius diaris, i en una segona fase tots els programes de l'emissora, que s'aniran incorporant de forma gradual des d'ara mateix.

La nova pàgina web també inclou serveis com ara les graelles de programacions de Ràdio Calella i m2tv -televisió comarcal gestionada en part per Ràdio Calella TV-, i enllaços amb la pròpia televisió pública comarcal, el servei meteorològic del Consell Comarcal del Maresme i entitats de la ciutat.

El nou portal de Ràdio Calella Televisió, que gestiona la nostra empresa, ha estat possible gràcies a l'Àrea de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Calella i al servei tècnic de la nostra empresa.

En aquesta nova web hi ha col·laborat Fotofilm Calella -entitat molt vinculada a Ràdio Calella Televisió i a la ciutat-, que ha realitzat, mitjançant Quim Botey, les diferents fotografies on surten els professionals dels mitjans de comunicació local.

El director de Ràdio Calella Televisió, Jordi Bota, ha destacat “el gran pas endavant que es fa amb la posada en marxa d'aquest nou portal, per ser presents a tot arreu en tots els mitjans audiovisuals possibles i com a un nova eina per seguir millorant el servei de proximitat que venim prestant des de fa més de 30 anys tan en ràdio com en televisió”.

A partir d'ara tota la informació local que hi havia en aquest bloc, la trobareu actualitzada i amb els nous serveis a www.radiocalella.cat.