dijous, 7 d’abril del 2011

Preguntes als alcaldables

En la línia de seguir informant al màxim sobre les properes eleccions municipals, Ràdio Calella ha programat una sèrie d'entrevistes on els oients hi podran participar directament formulant les seves preguntes.

Així, aquest divendres torna a un quart de vuit del vespre el programa “Línia directa”, que enceta cicle amb la participació dels caps de llista de les dues candidatures noves que han anunciat que es presenten: Plataforma per Catalunya, amb Vicente Marchante al capdavant; i Entesa per Calella; amb una llista encapçalada per Josep Barri.

Si divendres és el torn pels caps de llista de les forces que actualment no tenen representació municipal, de dilluns a dijous de la setmana que ve el “Línia directa” estarà centrat en els alcaldables de les forces polítiques que actualment estan a l'Ajuntament.

Així dilluns entrevistarem l'alcaldable del PP, Miquel Campoy; dimarts la cap de llista d'ERC, Cristina Gómez; dimecres amb l'alcaldable del PSC, Josep Maria Juhé, i dijous amb la cap de llista de CiU, Montserrat Candini.

Els oients poden adreçar les preguntes als candidats trucant al 93 766 03 33, al correu electrònic radio@rtvcalella.cat o al facebook de Ràdio Calella.

El programa, conduït per Dolors Lieury, començarà a 1/4 de 8 del vespre i permetrà conèixer el programa electoral i el perfil biogràfic del candidat.