divendres, 15 d’abril del 2011

Presentació de la llista de Candini

Convergència i Unió de Calella ha presentat la llista i els eixos programàtics per a les eleccions municipals. L'alcaldable Montserrat Candini va avançar-los ahir a la tarda al programa Línia directa, poc abans d'explicar-los en l'acte públic pel qual va comptar amb el suport del secretari general de CiU.

Josep Antoni Duran i Lleida va lloar les virtuts de la candidata convergent i, enèrgicament, va esperonar als nombrosos assistents a treballar perquè Candini tingui la majoria suficient per governar a la ciutat.


Per Josep Antoni Duran i Lleida, un dels polítics més ben valorats segons les enquestes d'opinió, Montserrat Candini serà “la gran alcaldessa que Calella es mereix”. Dona tenaç, treballadora, que entén la política com un mitjà per servir a la comunitat, i que estant a l'oposició municipal, va dir, ha defensat els interessos de la ciutat més que els partits del govern.

Dirigint-se al públic, Duran va advertir que el suport que rebi la candidatura de CiU ha de ser prou ampli perquè no es reediti el pacte que, tot i ser la llista més votada, l'ha relegat quatre anys a l'oposició. Montserrat Candini proposa una nova manera de fer política, més rigorosa i atenta a les prioritats reals de la ciutat, que es plasmen en els 11 eixos del seu programa electoral. La prioritat seran les accions encaminades a activar l'economia productiva per fer front a la crisi i contrarrestar els índexs d'atur.

La candidatura de CiU, amb l'eslògan “Una altra Calella és possible”, presenta propostes per resoldre el dèficit de places d'aparcaments o d'equipaments culturals, i un major control dels serveis externalitzats com la neteja i l'aigua; o dels recursos socials.

Candini va assegurar que no apujarà impostos i taxes i que el seu govern a l'Ajuntament de Calella serà més transparent i cohesionat.

L'equip amb qui es presenta a les eleccions municipals combina continuisme i renovació. Manté el director hoteler Xavier Pedemonte al número 2, i col·loca la comerciant Montse Cordón al 3. El número quatre l'ocupa Albert Torrent, el president de Convergència Democràtica a Calella.

Entren de nou a la llista, i en aquest ordre, Núria Parella, Jordi Sitjà -que va ser regidor de CiU durant el mandat de l'alcalde Rey- i Xavier Arnijas, que també ho havia estat quan la portaveu era Montserrat Casaus. Per darrera d'ells, en els números 7 i 8 de la llista, dues de les actuals regidores del partit: Lorena Sánchez i Marta Campeny; en el 9 Albert Guinart, director d'un centre mèdic, i en el 10 Ingrid Icra, infermera de posició. L'onzè lloc de la llista l'ocupa el doctor Pere Puig i la tanca, en el dissetè, el president d'Unió a Calella, Enric Maria Valls.