dimarts, 19 d’abril del 2011

Vuit dones ja s'ha estrenat

“Vuit dones” és l'última producció teatral de Joventut Artística de Calella. Es va estrenar diumenge passat i l'obra, original del dramaturg francès Robert Thomas, encara es posarà en escena l'últim cap de setmana d'aquest mes de març. Sota la direcció de Maria Rosa Serra i Albert Salvañà, aquesta adaptació de “Vuit dones” explica la història, a mig camí entre la comèdia i la intriga, de les habitants d'una casa benestant on acaben d'assassinar l'amo.

Tancades al menjador de casa, vuit dones sospitoses del crim de l'amo. I totes amb prou motius per haver-lo assassinat. Aquest és el punt de partida de l'obra, en la qual es combina sàtira i misteri i que es va estrenar diumenge al Teatre Orfeó Calellenc. Marta Juanhuix s'ha encarregat de l'adaptació d'aquest text original de Robert Thomas, dirigit per Maria Rosa Serra i Albert Salvañà i interpretat per vuit de les actrius de Joventut Artística.

Maria Rosa Serra, codirectora “Vuit dones” ha dit que “l'obra té molta intriga, és molt interessant. La porten molt bé, amb ritme. Han fet molt d'esforç. Jo demanaria a tothom que la vingui a veure, sobretot per elles, perquè val la pena”.

La codirectora ressalta el treball que, sobre l'escenari, fan les intèrprets Carme Horta, Laia Borja, Joana Sánchez, Dolors Vives, Sole Mateu, i Anna Castañeda, Maria Vives i Marta Juanhuix.