dilluns, 4 d’abril del 2011

Presentació d'Entesa per Calella

Gran expectació en el primer acte públic d'Entesa per Calella, després que el seu portaveu confirmés que el grup independent concorrerà a les municipals del 22 de maig. La seva és una opció de ciutat, alliberada de les estructures dels partits tradicionals, i amb la transversalitat, el consens i una participació real de la ciutadania en els assumptes de ciutat com a principals objectius.

Entesa per Calella propugna una “nova manera de fer” dins l'Ajuntament perquè la ciutat recuperi un lideratge que li ha estat discutit i perquè els ciutadans se'n sentin orgullosos.

Entesa per Calella va presentar divendres el seu cap de llista: administratiu i músic de cobla, amb 51 anys, Josep Barri és conegut pel seu activisme 2.0 i per haver impulsat una comunitat d'internautes locals sota el nom “Llopasfera”.

Davant una sala plena de gom a gom i amb presència de destacats membres d'altres formacions polítiques locals entre el públic, l'alcaldable del grup independent va dir que el pròxim ha de ser el mandat de les “RE's”: de la regeneració política i d'idees, de la revisió del funcionament de l'Ajuntament, i de la renegociació d'alguns projectes per adequar-los a les problemàtiques i les possibilitats reals de la ciutat. Barri ha dit que és necessari "obrir l'Ajuntament al ciutadà".

Entesa per Calella va aclarir quin és el paper que vol tenir a l'Ajuntament en cas d'aconseguir representació municipal. En cap cas la seva prioritat és formar part d'un govern en coalició sinó que la seva proposta és intercedir perquè les decisions es prenguin no en funció de l'aritmètica plenària sinó per amplis consensos. El grup independent ha convocat un acte per d'aquí a 15 dies quan detallarà el seu programa electoral i presentarà la llista.