dimecres, 12 de gener del 2011

35.000 butlletes

La campanya de nadal dels comerciants de Calella ha acabat aquest passat dissabte, i com cada any, segueix creixent el número de participants. Unes 35.000 butlletes del sumaquilòmetres s'han repartit durant la campanya. L'associació de Comerciants Calella Centre Comercial es mostra molt satisfeta amb la participació de la gent, tant de la ciutat com de fora.

La vicepresidenta de Calella Centre Comercial, Montserrat Cordón, ha explicat que en aquests moments ja estan pràcticament totes les butlletes recollides, i han detectat molta il·lusió de calellencs i visitants per participar-hi.

El dia 18 hi haurà el sorteig, en directe per aquesta emissora des de l'Ajuntament Vell, i els participants optaran a 5 viatges i 10 sopars a diferents restaurants de Calella. Uns dies després del sorteig es farà la festa amb els botiguers i comerciants.

Cordón ha destacat que la campanya de Nadal ha estat fluixa a l'hora de vendre, però que malgrat l'època de crisi, la gent ha respost bé a l'hora de comprar, sobretot gràcies als atractius dels espectacles de carrer que ha muntat l'Associació, com els pallassos Krustó i Piruleta.