dimarts, 18 de gener del 2011

Pastorets solidaris

Mig miler d'euros s'han recaptat amb motiu de les representació dels Pastorets de Calella.

Un any més ha anat a càrrec de Joventut Artística i també ha estat tot un èxit omplint les instal·lacions del Teatre Orfeó Calellenc. I també amb rerefons solidari ja que es va fer el sorteig de diverses paneres recaptant uns 500 euros aproximadament.

Els pastors i els dimonis ens acompanyaran encara durant aquest mes de gener ja que ara, els propers caps de setmana es farà a la veïna població de Pineda de Mar la representació dels anomenats Pastorrats, una versió còmica escrita i dirigida pel conegut David Verdaguer i Xevi Gómez. Les funcions seran els diumenges 23 i 30 a les 6 de la tarda i dissabte 29 a les 10 de la nit al centre cultural i recreatiu de Pineda de Mar.

Els alumnes de l'Escola de teatre Artur Iscla i de la Companyia del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar han tornat a pujar un any més a l'escenari per representar els Pastorets. Han estat 5 representacions, i totes elles han omplert de gom a gom el centre. Destacar que una d'elles era solidària i la recaptació, 1.314 euros, es destinaran a la Marató de TV3.