divendres, 21 de gener del 2011

Lleugera millora

Bones perspectives per al sector turístic, segons han comentat diversos agents a Fitur, la fira de Turisme espanyola que té lloc cada mes de gener a Madrid.

S'observa una millora en la tendència de reserves, però encara hi ha cert estancament amb el turisme nacional i britànic, segons han exposat empresaris turístics a la Fira de Madrid valorant les dades de reserves fetes fins ara. Un punt que pot fer reflexionar al voltant del grau de coneixement que es té de la destinació des de fora, segons ha explicat Isabel Mallol, presidenta de l'ATC, l'Associació Turística de Calella.

Mallol també ha reconegut que a Fitur la presència de Calella com a ciutat queda molt difuminada, i ha explicat que encara manca molta feina per fer per tal que la marca de tota la destinació sigui capaç també de promocionar els valors de cada poble a nivell individual.

Ara per ara els quatre pobles de la destinació vetllaran per tal que a les oficines de turisme de cada municipi es doni tota la informació de la marca, igualment com als hotels.