dilluns, 31 de gener del 2011

Esquerra recull propostes

Unes seixanta persones van assistir aquest dissabte a la trobada organitzada per la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya sota el lema “Digue'ns quina Calella vols!”.

Durant la xerrada, els assistents van poder expressar les seves opinions, queixes, suggeriments i propostes a la candidata d'ERC per a les properes eleccions municipals, Cristina Gómez.

Els temes més abordats van ser la mobilitat, el foment de l'ocupació, els equipaments culturals, la neteja o la manca d'aparcaments a la ciutat. Cristina Gómez destaca que habitualment els partits polítics confeccionen els seus programes en el marc d'un debat intern dels seus membres, però es vol que la ciutadania digui la seva i tot allò que els preocupa.

Mitjançant “Digue'ns quina Calella vols!”, la secció local d'Esquerra vol obrir a la ciutadania el procés d'elaboració del seu programa electoral.

Cristina Gómez ha dit que encara no té tancada la composició de la llista electoral. Els noms i cognoms de les persones que l'acompanyaran en el seu projecte polític es coneixeran al llarg de les properes setmanes.