dilluns, 24 de gener del 2011

Nora Jalich al capdavant de la JSC

Aquest cap de setmana s'ha constituït i presentat públicament l'Agrupació de la JSC, la Joventut Socialista de Catalunya a Calella. Els eixos principals d'actuació són la formació i la dinamització. Al capdavant, i com a primera secretària de la JSC de Calella, hi ha Nora Jalich.

Una desena de joves es va aplegar aquest dissabte al local del PSC de Calella durant la constitució i posterior presentació de l'Agrupació de la Joventut Socialista de Catalunya a la ciutat. Al capdavant dels joves socialistes calellencs hi ha Nora Jalich com a primera secretària. També s'han constituït les secretaries de formació i dinamització on hi ha també joves de Pineda de Mar.

Nora Jalich ha explicat al nostre mitjà que els joves tenen actualment molts mecanismes per poder estar presents en el món de la política.

Jalich ha destacat que en els darrers mesos s'ha fet una enquesta per copsar l'opinió i les preocupacions dels joves de la ciutat. Una de les conclusions més destacades és que els joves estan molt preocupats pel seu futur professional i acadèmic. També els interessen temes com ara la salut o la sexualitat. Per atendre aquestes demandes durant els propers mesos faran xerrades formatives i d'informació.

La JSC a Calella també donarà suport al PSC durant la campanya electoral de les municipals del mes de maig.

A l'acte de presentació de la JSC de Calella hi eren presents l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Juhé, i també el diputat al congrés i ex alcalde de Mataró Manuel Mas. Precisament, Mas va animar els joves a treballar en base als idearis del socialisme en una societat en què es fomenta, va dir Manuel Mas, la competitivitat i no pas la cooperació.