dimarts, 11 de gener del 2011

Expulsió clau

At Masnou 2 CF Calella 0: Els de Navas comencen malament amb una nova derrota al camp del Atlètic Masnou, derrota marcada per l' expulsió del porter del Calella Planes al minut 20 de la primera part.

Els calellencs que van fer un partit molt seriós, es van veure perjudicats per l' expulsió de Planes, porter del CF Calella al minut 20. Arran d'aquesta acció, Navas va haver de treure un davanter i això els masnovins ho van aprofitar per marcar l'1 a 0, en el minut 42.

A la segona part els calellencs van intentar estirar les línies, però una nova expulsió va posar les coses encara més difícils. Al minut 77 va arribar el definitiu 2 a 0.

Amb aquesta derrota el CF Calella ocupa la 12ena posició, amb 19 punts, mentre el líder segueix sent el Penya Morera amb 40 punts. Els últims classificats són l'Àguila, amb 14 punts; La Salut, amb 7; i el Juventus, amb 4 punts.

Aquest proper cap de setmana, el CF Calella s'enfrontarà al Cirera, tercer classificat amb 35 punts. El partit es disputarà al Camp de Mar i no a La Muntanyeta diumenge a les 12h.