dilluns, 10 de gener del 2011

Detenció per robatori

La Policia Local de Calella ha detingut un dels presumptes autors d'un robatori comès la nit de Reis en un domicili del carrer Jovara.

Segons ha informat el cos policial, l'home de 33 anys i veí de Pineda de Mar està detingut, en concret, per un presumpte delicte de robatori, tot i que no s'ha especificat els objectes que hauria sostret. El cas es va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

La Policia Local de Calella va rebre l'avís d'un ciutadà, pels volts de dos quarts de tres de la matinada, informant de la presència d'uns individus, sense concretar-ne el nombre, que estaven accedint per la força a l'immoble. En arribar al lloc, els agents van comprovar que l'accés s'havia forçat i van localitzar el detingut a l'interior que, tot i això, va poder fugir per la teulada i des d'allà saltar a la casa del costat. Es va iniciar llavors una persecució que va finalitzar amb èxit per a la Policia Local. Els Bombers de la Generalitat van haver de donar un cop de mà als agents que havien pujat dalt la teulada perquè el mal estat de les bigues posava en perill la seva integritat.