dimarts, 18 de gener del 2011

El sorteig dels viatges a la ràdio

Aquest vespre 5 persones que han comprat a les botigues de l'associació Calella Centre Comercial ja podran començar a fer maletes perquè els haurà tocat un viatge. Avui es fa el sorteig de la campanya de Nadal dels comerciants calellencs entre totes les butlletes del sumaquilòmetres que s'han entregat després de les festes. El sorteig s'emet en directe per Ràdio Calella, dins un programa especial entre les 9 i les 10 del vespre.

Els participants podien optar a 20 destins de viatge, que representen l’excepcionalitat pel que fa a mida i ubicació. Per posar un exemple: Hi ha un creuer al Carib amb el vaixell més gran del món, o anar a Las Vegas a l’hotel amb més habitacions que existeix.

Els 20 destins estan dividits en grups de 4, i de cadascun d'ells s'obtindrà un guanyador.

A més d'aquests 5 viatges per a dues persones hi ha també 10 sopars per a dues persones en els restaurants associats. Al sorteig d'avui també es vol premiar el comerç que presenti més adhesius en les cinc butlletes premiades, que guanyarà unes entrades per assistir a un espectacle més una nit en un hotel de 4 estrelles de Barcelona.

El sorteig es farà a l'ajuntament Vell de Calella a partir de les 9 del vespre i el podreu seguir en directe a través d'aquesta casa, Ràdio Calella, en un programa especial dedicat al sorteig que es farà de 9 a 10 i que presentarà Joan Albert Arnau.