dimecres, 26 de gener del 2011

Activitats per a educadors

La Regidora d'Educació i Ciència de Calella continua realitzant activitats de formació per als educadors dels centres de la ciutat. Avui dimecres es fa la Jornada de salut dels infants, adreçada a tots els educadors que treballen a les escoles bressol de Calella.

La jornada es farà a l'aula d’educació de l’Àrea Bàsica de Salut de l'Hospital de Calella, tal i com ha explicat als informatius de Ràdio Calella la tècnica d'educació de l'ajuntament de Calella Margaret Llahuet.

La jornada, on es tractaran diferents temes relacionats amb la salut dels infants als 0 a 3 anys, anirà a càrrec del pediatre Josep Anton i López i l’equip d’infermeres pediàtriques de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, Cristina Masvidal i Anna Miralpeix.

D'altra banda, el proper dimarts 1 de febrer a les 19h tindrà lloc la xerrada "Procés d'escolarització de P3" a les instal·lacions de la fàbrica Llober Guri. Aquesta està adreçada a tots els pares que aquest proper mes de setembre portaran als seus infants a l'escola per primera vegada.

Des de la regidoria d'educació es demana que els pares assisteixin a la xerrada sense criatures ja que el contingut de la mateixa requereix la màxima atenció per part dels assistents.