dilluns, 17 de gener del 2011

Buch, nou cap de colla dels geganters

La colla de geganters i grallers de Calella necessita gent. Tant per a tocar la gralla, com per portar gegants o capgrossos. Incorporar-hi gent nova és l'objectiu que s'ha marcat la nova junta de l'entitat, encapçalada per Marc Buch i altres geganters joves. La voluntat és fer la majoria de sortides a pobles propers, però també alguna més llunyana, de tot un cap de setmana.

La candidatura de Marc Buch era l' única proposada per substituir l'antic cap de colla dels geganters, Jaume Riera. La nova junta ja treballa per continuar les decisions preses anteriorment per incentivar la participació.

Entre els projectes de la nova junta de Marc Buch hi ha també aprofitar les noves tecnologies, internet i les xarxes socials per fer arribar els gegants a un públic més ampli. March Buch ha reconegut que ha agafat el relleu al capdavant de la colla de geganters amb molta il·lusió, però conscient que la junta anterior va deixar el llistó molt alt, després de l'organització dels actes de l'aniversari i la Fira del món geganter. Els seus esforços es centraran en buscar gent per a la colla. Per això es fa una crida per tal que la gent s'hi apunti.

A més cal pagar una quota simbòlica de 12 euros a l'any, per finançar les sortides de la colla i demostrar el compromís dels membres vers l'entitat.