dijous, 20 de gener del 2011

Calella a Fitur

Una delegació de l'Associació Turística de Calella és present avui a Madrid a la Fira Internacional de Turisme, Fitur, que es fa fins aquest proper diumenge. La delegació està acompanyada per l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Juhé que també hi assisteix en qualitat de president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Recordem que Costa de Barcelona-Maresme ha estat la única destinació de Catalunya que ha aconseguit un reconeixement en els premis "Destino SICTED 2010". Un guardó que reconeix el compromís assumit en favor de la promoció, l'impuls i la millora de la qualitat turística en les empreses i serveis turístics. Un guardó que ha recollit Josep Maria Juhé.

L'alcalde de Calella ha destacat que a Madrid s'hi respirava un ambient optimista i que les previsions per aquest 2011 són bones.

Calella es promociona a FITUR juntament amb les altres 3 poblacions de l'Alt Maresme que tenen marca de turisme familiar com són Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. D'aquesta manera, cada població assumeix la presència en una fira determinada. En el cas de Fitur, a l'estand hi ha personal de Turisme de Santa Susanna.

Malgrat de Mar representarà l'Alt Maresme a la fira de turisme de Berlín que es fa al març i Calella ho farà el novembre a la World Travel Market de Londres.

Costa de Barcelona Maresme està a Fitur al pavelló de l'Agència Catalana de Turisme i dins l'estand de la Diputació de Barcelona.