dilluns, 3 de gener del 2011

Un olímpic per a la marca de Calella

El pilot d'skeleton Ander Mirambell farà difusió de la ciutat de Calella en la seva pàgina web i en diversos actes promocionals que faci. Això serà possible després d'un acord que s'ha estat negociant en els darrers mesos amb l'Associació Turística de Calella.

El pilot olímpic d'skeleton Ander Mirambell promocionarà, a través de la seva imatge, Calella en diversos actes i a través, sobretot, de la seva pàgina web i de la plana de l'Associació Turística de Calella.

Així es recull en un conveni que l'esportista del Club Atletisme Calella i l'Associació Turística, l'ATC, han signat i que servirà per potenciar aquesta ciutat com a una destinació de turisme esportiu, tal i com han explicat l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, i la presidenta de l'ATC, Isabel Mallol.

La presentació de l'acord, que té una durada inicial d'un any, va tenir lloc aquest diumenge al migdia a a la zona esportiva de “La Muntanyeta”.
Ander Mirambell ha explicat que per a ell aquest conveni és "com un somni".

Mirambell rebrà 1.500 euros aquest any per promocionar Calella; ciutat que es podrà beneficiar del seu nom de cara a potenciar el turisme esportiu.
L'objectiu és promocionar Calella a partir de webs com www.andermirambell.com i www.calellabarcelona.com.