divendres, 21 de gener del 2011

Portes obertes

A finals de gener i principis de febrer els centres educatius de Calella faran les seves jornades de portes obertes. Es fan uns dies abans que comencin les preinscripcions per tal que els pares i mares puguin conèixer de primera mà els centres, sobretot aquells que portin ens nens a escola per primera vegada.

La majoria de les escoles i instituts de Calella faran la jornada de portes obertes el dia 30 de gener, però no totes. La plana web de l'Ajuntament indicarà quin dia les fa cada centre a mesura que es vagin concretant. D'aquesta manera els pares primerencs podran visitar els equipaments i fer la preinscripció al centre que prefereixin, segons ha comentat el regidor d'Educació i Ciència, Josep Torres.

Torres ha assegurat que tots els infants de Calella podran ser escolaritzats a la ciutat, però potser no tots a l'escola preferida.

Ara per ara, segons el regidor d'Educació, Calella no ha detectat cap frau en el padró per tal de tenir més punts per entrar a una determinada escola a l'hora de fer la preinscripció. L'empadronament i el fet de tenir germans a l'escola és el que dóna més punts en el barem per adjudicar les places.