divendres, 14 de gener del 2011

CiU pregunta a Rigau pel Salicrú

Convergència i Unió vol aclarir si el Departament d'Ensenyament s'ha compromès amb la construcció de l'Escola Doctor Carles Salicrú. Per això, la portaveu municipal Montserrat Candini s'ha adreçat per escrit a la nova consellera Irene Rigau demanant-li que expliqui si el centre educatiu està inclòs en la programació de noves construccions i, en tot cas, per exposar-li la necessitat de tenir la nova escola atès el grau de deteriorament de les actuals instal·lacions.

Ara que CiU mana a Catalunya, la secció local liderada per Montserrat Candini vol que Ensenyament digui públicament si són certs els anuncis fets pel govern de l'Ajuntament de Calella sobre la construcció de la nova Escola Doctor Carles Salicrú. "Li demanem que ens digui exactament en quina situació estem, quins papers s'ha trobat i com està de madur aquest suposat projecte que el 17 de desembre estava tancat", ha explicat la regidora de CiU. En la carta, Montserrat Candini demana "màxima sensibilitat" a la consellera Rigau ja que les actuals instal·lacions presenten "importants dèficits estructurals que s'agreugen amb el pas del temps".

CiU retreu al regidor d'Educació de Calella, Josep Torres, que setmanes abans de les eleccions al Parlament de Catalunya anunciés un acord per a la construcció de l'escola "sense aportar documentació o algun tipus de compromís per escrit," sinó basant-se únicament amb converses mantingudes amb interlocutors territorials del departament. La portaveu convergent a Calella assegura que, d'aquesta manera, l'únic que s'ha aconseguit és generar més confusió i crear falses expectatives perquè, ha dit, la situació econòmica amb què s'ha trobat el nou govern català farà difícil poder fer alguna inversió d'aquest tipus.